COMPANIE
           ORGANIZARE
           CATALOAGE
           CONTACT
        Ultimele Noutati

In urma incheirii proiectului finantat de RICOP, ETM a pus in functiune o linie tehnologica completa pentru producerea ...
        Acreditari
Acreditarile obtinute de compania noastra
 
 
            Proiectare.Managementul calitatii

 

Compartimentul Proiectare este foarte important in cadrul ETM Pascani deoarece gama foarte larga de produse precum si miile de variante tipo-constructive ale acestora necesita o analiza minutioasa inainte de lansarea in productie.

Personalul cu experienta vasta in domeniu(peste 25 de ani) ,avand numeroase brevete de inventie si inovatie,contribuie atat la proiectarea produselor cat si la implementarea Sistemului de Management al Calitatii.

Managementul calitatii

Pentru imbunatatirea activitatii si castigarea increderii clientilor,inginerii proiectanti au implementat un sistem al calitatii in conformitate cu standardul SREN ISO 9001-95.Acest sistem este mentinut si recertificat cu regularitate de catre SRAC Bucuresti si IQ NET.

Deasemenea,ETM are obtinute de la INMB numeroase aprobari de model,iar produsele se pot executa si cu protectie antiexploziva fiind atestate de INSEMEX Petrosani.Pentru armaturi industriale exista atestat eliberat de Inspectia de stat ISCIR, iar pentru produse necesare SN CFR societatea dispune de certificare AFER Bucuresti.

O dovada a functionarii sistemului calitatii este participarea noastra la diverse targuri si expozitii interne si internationale obtinand in acest sens doua premii pentru calitate la Madrid si Paris.Deasemenea ETM a obtinut locuri fruntase in topul firmelor private avand numeroase diplome.

 

        Categorii produse
  Termocupluri
  Termorezistente
  Conductoare si cabluri electrice
  Cabluri de compensare pentru termocuple
  Robineti si armaturi industriale
  Rezistente electrice de incalzire
  Invertoare si rezistente de incalzire tip CFR
  Ventile electromagnetice
  Regulatoare digitale de temperatura
  Adaptoare pentru termocuple si termorezistente
  Regulatoare directe de presiune si temperatura
  Diafragme si ajutaje
        Finantatori
 
Versiunea Romana English Version Proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul RICOP