COMPANIE
           ORGANIZARE
           CATALOAGE
           CONTACT
        Ultimele Noutati

In urma incheirii proiectului finantat de RICOP, ETM a pus in functiune o linie tehnologica completa pentru producerea ...
        Acreditari
Acreditarile obtinute de compania noastra
 
 
            Regulatoare directe de presiune si temperatura

 

REGULATOARE DIRECTE DE PRESIUNE (RDP)

Regulatoarele directe de presiune din productia ETM Pascani sunt dispozitive de automati- zare care nu utilizeaza energie auxiliara,folosind reglarea locala a presiunii cu functionare automata si utilizand energia mediului vehiculat cu ajutorul unui element sensibil la presiune.

Principiul care sta la baza functionarii acestor regulatoare este cel al echilibrului de forte rezultate in urma actiunii presiunii fluidului asupra membranei servomotorului respectiv al tensionarii arcului.Forta ce apare in urma modificarii presiunii se transmite direct organului de reglare,ventilul,care se deplaseaza in directia comandata.

Orice modificare a presiunii in limitele domeniului fixat determina o anumita pozitie a ventilului.

REGULATOARE DIRECTE DE TEMPERATURA (RDT)

Regulatoarele directe de temperatura sunt elemente complexe de automatizare care servesc la reglarea automata a temperaturii in instalatii cu agenti purtatori de energie termica in scopul obtinerii unei economii maxime de energie termica in diferite scopuri impuse de procesele tehnologice.

RDT functioneaza pe principiul maririi volumului lichidelor odata cu cresterea temperaturii acestora,energia astfel obtinuta transmitandu-se direct elementului de executie.Astfel,prin incalzirea lichidului din elementul sensibil se creaza asupra pistonului termoregulatorului forta necesara si suficienta care actioneaza asupra ventilului in sensul dorit.

ETM Pascani executa RDT intr-o mare gama de tipovariante rezultate din varietatea parametrilor functionali din instalatie:mediul reglat,debitul de agent termic,diferenta de presiune pe ventil,domeniul de reglare al temperaturii,conditiile de exploatare,etc.

 

        Categorii produse
  Termocupluri
  Termorezistente
  Conductoare si cabluri electrice
  Cabluri de compensare pentru termocuple
  Robineti si armaturi industriale
  Rezistente electrice de incalzire
  Invertoare si rezistente de incalzire tip CFR
  Ventile electromagnetice
  Regulatoare digitale de temperatura
  Adaptoare pentru termocuple si termorezistente
  Regulatoare directe de presiune si temperatura
  Diafragme si ajutaje
        Finantatori
 
Versiunea Romana English Version Proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul RICOP