COMPANIE
           ORGANIZARE
           CATALOAGE
           CONTACT
        Ultimele Noutati

In urma incheirii proiectului finantat de RICOP, ETM a pus in functiune o linie tehnologica completa pentru producerea ...
        Acreditari
Acreditarile obtinute de compania noastra
 
 
            Servicii

 

Gama de servicii este structurata pentru a veni cat mai bine in intampinarea cerintelor clientului punand accent deosebit pe satisfacerea acestora.Astfel societatea dispune de proceduri speciale de identificare a gradului de satisfactie a clientului.Eventualele reclamatii sunt preluate de serviciul de asigurare a calitatii fiind tratate cu promptitudine.

Marketing

Activitatea de marketing a societatii este asigurata de ingineri tineri si de perspectiva ce asigura un contact permanent cu clientii si colaboratorii nostri de la nivelul intregii tari si nu numai.Acestia au ca prioritati satisfacerea prompta a cerintelor venite de la clienti precum si asigurarea si mentinerea relatiilor de buna colaborare cu beneficiarii traditionali si nou veniti.

Desfacere

Livrarea prompta si fara costuri suplimentare la sediul beneficiarului este una din prioritatile firmei.ETM Pascani dispune de un parc de vehicule comerciale bine pus la punct ce asigura distributia produselor in timp record la sediul clientului.

Metrologie

In cadrul ETM Pascani se afla un laborator de metrologie acreditat si autorizat de Biroul Roman de Metrologie Legala(BRML) deoarece societatea produce si livreaza produse metrologice:termocupluri, termorezistente etc.

 

        Categorii produse
  Termocupluri
  Termorezistente
  Conductoare si cabluri electrice
  Cabluri de compensare pentru termocuple
  Robineti si armaturi industriale
  Rezistente electrice de incalzire
  Invertoare si rezistente de incalzire tip CFR
  Ventile electromagnetice
  Regulatoare digitale de temperatura
  Adaptoare pentru termocuple si termorezistente
  Regulatoare directe de presiune si temperatura
  Diafragme si ajutaje
        Finantatori
 
Versiunea Romana English Version Proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul RICOP